Toimitusehdot

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin sopimusehtoihin, jotka koskevat toimituksia Suomessa.

Scanarabin asiakastiedot ovat luottamuksellisia.
Scanarab sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.
 
1. Hinnat
2.
Maksutavat
3.
Toimitustavat ja -kulut
4.
Toimitusaika
5. Palautukset ja vaihdot
6.
Reklamaatio
7.
Asiakasrekisteri
8.
Muuta

 

1.HINNAT
Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron paitsi käytetyt tavarat 0 %.

2. MAKSUTAVAT
Tilisiirto
Tuotteet ja niiden lähetyskulut maksetaan joko ennakkomaksulla (nopein toimitus) Scandinavian Arabians Oy:n tilille Osuuspankki IBAN FI94 5172 0220 0114 24 (517202-211424) BIC OKOYFIHH. Yleensä maksusuoritus näkyy tilillämme 1-4 arkipäivän kuluttua maksamisesta (asiakkaan pankista riippuen). Checkoutilla maksettaessa voit käyttää verkkopankkia tai luottokortteja, maksu näkyy silloin 3-5 päivän kuluttua tilillämme.
Lasku
Toimitamme laskulla vain vanhoille asiakkaillemme, joilla on olemassa oleva nelinumeroinen asiakasnumero .

3. TOIMITUSTAVAT JA -KULUT
Nouto
Paketti noudetaan Western Storen myymälästä sovittuna ajankohtana. Myymälässämme käy myös pankkikortti, Visa-, Master- ja Visa-Electron -kortit.

Posti
Postipaketti maksetaan tilauksen yhteydessä, Posti 16 on noudettavissa postista lähetystä seuraavana päivänä klo 16.00 jälkeen (lähetystunnuksella, pakettikortti jaetaan kotiin sitä seuraavana päivänä). Paketti noudetaan lähimmästä postista tai jos koko/paino antaa myöden voidaan postittaa myös kirjeenä / tilaa vievänä kirjeenä jolloin toimitus perille asti. Toimitusmuoto tarkennetaan tilausseurantaan tilauksen pakkauksen yhteydessä.

Matkahuolto
Matkahuolto lähettää tekstiviestin kun paketti on noudettavissa.

4. TOIMITUSAIKA
Tilaus lähetetään pääsääntöisesti tilausta seuraavana arkipäivänä (varastotavarat).
Tilisiirrolla maksetut tilaukset lähetetään kun maksusuoritus näkyy Scanarabin tilillä (kestää yleensä 1-4 arkipäivää maksun suorittamisesta). 

Mikäli tuote pääsee loppumaan varastosta ilmoitetaan siitä välittömästi asiakkaalle (sähköpostitse tai puhelimitse) ja tiedustellaan käykö joku muu väri tai koko vai haluaako asiakas odo
ttaa kunnes tuote tulee varastoon. Asiakkaalla on myös tässä vaiheessa oikeus halutessaan peruuttaa tilauksensa tältä osin tai kokonaan.

Mikäli tilaus sisältää tuotteita jotka eivät ole varastotavarana, lähetetään kaikki tuotteet samanaikaisesti. Pyrimme välttämään jälkitoimituksia sekä pitkiä odotusaikoja.

5. PALAUTUKSET JA VAIHDOT
Palautus / Vaihto

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa kauppansa neljäntoista  (14)  päivän kuluessa toimituksesta. Tämä koskee vain tuotteita, jotka eivät ole likaantuneet, vahingoittuneet eivätkä muullakaan tavoin näytä käytetyiltä. Palautuksen/vaihdon tulee sisältää alkuperäiset tuotteen pakkaukset ehjinä, kaikkine lappuineen - älä revi! 
Vain täysin käyttämätön ja täysin uuden veroinen tuote pakkauksineen ja kaikkine siihen liittyvine lappuineen voidaan palauttaa. Palautettavaan tuotteeseen ei voi liimata postin tms. lappuja suoraan!!!  Emme hyvitä tuotetta jos yllä olevia ohjeita ei noudateta. Mikäli tilattujen tuotteiden summaksi jää palautuksen jälkeen alle 20 € veloitamme lisäksi pientoimituslisän 5,00€ (vähennetään palautettavasta summasta)
Mittatilaustuotteilla, rehuilla, kirjoilla, cd-levyillä ja videoilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.


Pakkaa tavarat huolellisesti ja liitä pakettiin kuitti tai lasku, johon kirjoitat selkeästi palautus- ja tilitiedot, jonne haluat rahat palautettavan. Emme lunasta postiennakkoja emmekä vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Palautukset voidaan tehdä postin tai Matkahuollon kautta. Rahat palautetaan ilmoitetulle tilille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30 päivän kuluessa paketin vastaanottamisesta. Mikäli asiakkaalla on avoimia laskuja Scanarabiin vähennetään palautusta tehdessä avoimet erääntyneet laskut palautussummasta

Vaihto
Sinulla on 14 vrk vaihto-oikeus jos olet tilannut väärän kokoisen tuotteen. Tuotteen kunto ja rajaukset kuten palautuksessa. Liitä mukaan kuitti tai lasku ja kirjoita siihen mihin kokoon/väriin haluat tuotteen vaihtaa.

Maksamme palautusrahdin vain siinä tapauksessa, että vääränkokoinen tuote on lähetetty Scanarabin toimesta. Mikäli tuotteen tiedoissa on mitat ja asiakas silti tilaan väärän kokoisen, pidätämme oikeuden olla maksamatta palautus/lähetysrahtia. Asiakas saa kuitenkin vaihtaa tuotteen aina 14 vrk:n kuluessa jos maksaa palautus/lähetysrahdin.

6. REKLAMAATIO
Mikäli asiakkaalle on toimitettu väärä tuote tai tuote on virheellinen tai vahingoittunut, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä Scanarabille välittömästi sen havaittuaan.

Valitukseen oikeuttavia kohtia:
1) Tuotteen toimitusaika on huomattavan pitkä eikä siitä ole ilmoitettu asiakkaalle.
2) Tuote on viallinen
3) Tuote ei ole tilaamasi värinen / kokoinen
4) Tuote ei vastaa internetissä annettuja kuvauksia

Tuotteessa ei ole vikaa eikä puutetta, kun se hajoaa ja kuluu ennenaikaisesti siksi, että sitä on käytetty väärin tai kauemmin, kuin sen arvioitu kestoikä on.


Mikäli paketti on vahingoittunut postissa tai Matkahuollossa on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin/Matkahuoltoon.

Virheellinen toimitus palautetaan postituskuluitta postin kautta asiakaspalautuksena, mukaan aina lähetyslista (tai kopio laskusta).


7. ASIAKASREKISTERI
Säilytämme kaikki asiakastiedot turvallisesti emmekä luovuta niitä kolmansille osapuolille ilman asianomaisen suostumusta. Tietojen käyttötarkoitus: asiakas- ja palvelusuhteen hoito, ylläpito ja palvelujen kehittäminen asiakkaiden tarpeita vastaaviksi. Rekisteri sisältää seuraavat tiedot: nimi- ja yhteystiedot ja ostotilaukset.

Rekisterinpitäjänä toimii Scandinavian Arabians Oy, Myllysuontie 45, 49200 HEINLAHTI
Rekisteriä hoitaa Ursula Turtiainen.

8. MUUTA
Scanarab ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Scanarab pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Mikäli tuote on virheellinen, Scanarabilla on aina ensisijaisesti oikeus korvata tuote virheettömällä tuotteella. Alle 18-vuotias tarvitsee ostoksiinsa aina huoltajan luvan (tilaukseen huoltajan nimi +  puhelinnumero).

Scanarabille on oikeus valita asiakkaansa. Scanarab voi olla toimittamatta asiakkaalle tilattuja tuotteita postiennakkona mikäli asiakas on aiemmin jättänyt noutamatta tilatut tuotteet. Scanarab ilmoittaa toimittamatta jättämisestä asiakkaalle tilauksen jättämisen jälkeen.

Scandinavian Arabians Oy
Myllysuontie 45
49200 HEINLAHTI
puh.   040 556 1159
scanarab@scanarab.net
www.scanarab.net
Y-tunnus 0735412-7

Tietosuojaseloste 21.5.2018Rekisterinpitäjä:Scandinavian Arabians OyMyllysuontie 45 49200 HEINLAHTI scanarab@scanarab.netKeräämme henkilötietoja asiakassuhteen hoitamista varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on meidän välinen sopimus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle. Toisin sanoen et voi tilata meiltä tavaroita tai palveluja, jos et anna henkilötietojasi.Keräämme henkilötietoja myös markkinointia varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeuspe-rusteena on tällöin suostumus. Emme tee sinua koskevia profilointeja ja automaattisia päätöksiä.Henkilötietojasi vastaanottavat:- sinä itse- yhtiömme ja sen työntekijät- yhtiö, joka vastaa verkkosivujemme toiminnasta- maksunvälittäjä, joka vastaanottaa sinulta maksun- kuljetusyritys, joka kuljettaa tavaran sinulle- tilitoimisto, joka kirjaa tilauksen kirjanpitoomme- tilintarkastaja, joka tarkastaa kirjanpitommeSäilytämme henkilötietojasi:- verkkokaupassa viiden vuoden ajan- sähköpostiarkistosssa seitsemän vuoden ajan- kirjanpitoaineistossa seitsemän vuoden ajanSinulla on seuraavat oikeudet:- oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot- oikeus tietojen oikaisemiseen- oikeus käsittelyn rajoittamiseen- oikeus vastustaa käsittelyä- oikeus peruuttaa suostumus- oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselleHuomioithan, että sinulla on "oikeus tulla unohdetuksi" vain, jos meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.
tech
Scanarab Western Store
Millcreek Ranch
Myllysuontie 45
FI-49200, Heinlahti
Etelä-Suomi
FINLAND
puh. +358 40 556 1159
puh. +358 40 5561159
ursula.turtiainen (at) scanarab.net
Y-tunnus: 0735412-7